Comenzi: 0721.415.315 | 0742.030.830

MESE DE MASAJ PORTABILE

Personalizate la comanda dvs! Din 2005!

Fabricat in România!

Vă oferim exclusiv mese de masaj portabile și fixe de calitate, fabricate la comanda dvs în atelierul propriu, pe baza unei experiențe de aproape cincisprezece ani în domeniu!

Cinci ani garanție!

Toate mesele noastre de masaj vin cu o garanție de cinci ani direct de la producător! Permanent piese de schimb în stoc, personal specializat pentru service!

Transport Gratuit!

Vă oferim transport gratuit către toate localitățile din România în care există stații Fan Courier, atât pentru modelele portabile cât și pentru cele staționare.

Confort

Masă de masaj portabilă, pernă din trei secțiuni, spătar pe sistem șezlong ultrastabil; extensie de cap inclusă; 75 cm lățime, 185 cm lungime, disponibilă cu structura de lemn masiv de fag în finisaj natur, vopsită crem sau băițuită wenge; șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică; patru opțiuni de burete; Recomandată pentru folosire în cabinete de masaj și la domiciliu, în special pentru reflexologie și tratamente cosmetice.

arcada

Masă de masaj portabilă, pernă din două secțiuni; extensie de cap inclusă; lățime, două versiuni: 65 sau 75 cm; 185 cm lungime, disponibilă cu structura de lemn masiv de fag în finisaj natur, vopsită crem sau băițuită wenge; șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică; patru opțiuni de burete. Versiunea de 75 cm lățime este recomandată pentru folosire în locație fixă. Versiunea de 65 cm lățime este recomandată pentru folosire în deplasări la domiciliul clienților

Spirit

Masă de masaj portabilă, pernă din două secțiuni; extensie de cap inclusă; lățime, două versiuni: 65 sau 75 cm; 185 cm lungime, disponibilă cu structura de lemn masiv de fag în finisaj natur, vopsită crem sau băițuită wenge; șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică; patru opțiuni de burete. Versiunea de 75 cm lățime este recomandată pentru folosire în locație fixă. Versiunea de 65 cm lățime este recomandată pentru folosire în deplasări la domiciliul clienților.

Junior

Masă de masaj portabilă, pernă din două secțiuni; extensie de cap inclusă; lățime 60 cm; 175 cm lungime, disponibilă cu structura de lemn masiv de fag în finisaj natur, vopsită crem sau băițuită wenge; șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică; patru opțiuni de burete. Masa de masaj portabilă Junior este recomandată pentru folosire în deplasări la domiciliul clienților, în special terapeuților cu înălțime mai mică de 1,65m.

Pin It on Pinterest

Share This